Gevelrenovatie

Uw gevel is het visitekaartje van uw woning.  Geef u gevel een verjongingskuur en laat hem terug stralen.

BC Voeg-en Renovatiewerken is de man voor uw gevelrenovatie in Mol en omstreken.   

Alle woningen worden ouder natuurlijk. Ouderdom zorgt voor barsten in de gevel, vervuiling van mosgroei en slijtage van het voegwerk. Dit zorgt voor een onaangename uitstraling en kan in de loop der tijd flinke kosten met zich meebrengen. Het is verstandig om dit zo snel mogelijk aan te pakken.

Door een gevelrenovatie uit te laten voeren, kan je hem er als nieuw uit laten zien en zelfs sterker maken tegen weersomstandigheden.

Een mooie gevel maakt van uw woning meteen een ander huis. Niet alleen oogt een goed onderhouden gevel mooier, de gevel heeft ook een functie in het beschermen van uw woning. De conditie van de gevel is dan weer zodanig dat deze weer jaren en jaren voort kan.

 

Bij een gevelrenovatie blijft de steen onveranderd. Het oude voegwerk wordt zo diep mogelijk verwijderd zonder hierbij het metselwerk te beschadigen. Dit gebeurd door middel van uitslijpen en uithakken van het voegsel. Wanneer deze klus is geklaard wordt de volledige gevel gereinigd zodat er geen stof, vuil en voegresten achterblijven.

Wanneer de muur eenmaal schoon is kan men starten met het aanbrengen van het nieuwe voegwerk.

Bij de start van deze werken worden - indien nodig - de ramen en deuren afgeschermd tegen stof. Tevens is het aangewezen om na de gevelrenovatie te hydrofoberen, zo blijft hij mooi en goed beschermd tegen vocht.

 
Back to Top